Velkommen til en bæredygtig blog

Så blev det også min tur til at lave en blog. Det er sket efter lange overvejelser, da jeg ikke bare vil være en ud af mange. For mig er det vigtigt at lave en blog, som giver mening, også for dem som skal læse den. Det skal ikke bare være en i flokken.

Jeg vil gentage mig selv en smule her, hvis du er en af dem som har læst “om” siden, men gentagelse skader bestemt heller ikke.

Hele ideen med at lave en blog som denne er at oplyse om hvordan vi passer bedst på vores jord, det vil jeg forsøge at formidle gennem blogindlæg, der vil komme i alle størrelser og former. Jeg er bestemt ikke bleg for at tage et emne op, der ikke har direkte relevans til denne blogs kerne, så længe der kan blive en saglig post ud af det, med en evt. tilhørende debat, så ser jeg ingen hindring.

Jeg vil forsøge at få skrevet lidt om hvordan vi kan gøre jorden til et endnu bedre sted for alle at være, her tænker jeg først og fremmest på miljøet, hvordan kan vi passe bedre på det? Måske blive bedre til at genbruge, eller blive bedre til ikke at købe plastikposer, hvis det da overhovedet gør en forskel?

Derudover så har jeg også stor fokus på bæredygtighed, hvordan kan vi gøre verden mere bæredygtig. Skal vi alle droppe bilen og begynde at gå og cykle i stedet? Eller handler det om omtanke og teknologisk udvikling? Der er mange vinkler på emnet, og der er som udgangspunkt ingen der er forkerte. Det handler om at alle skal kunne være med, og ikke bare nogle enkelte, selvom alle initiativer tæller.

Slutteligt så vil jeg forsøge at tage debatten op, ang. de problemer som global opvarmning er med til at skabe, samt hvordan vi kan mindske dem, og derved få en verden, der er bedre at være i. Supervejr er et nyt begreb og det er ikke at de gode, da det betyder ekstreme vejrsituationer, der koster mange menneskeliv.

Jeg glæder mig til at få skrevet en masse og håber at se dig her på bloggen!

Vi ses.