Event om bæredygtighed

Jeg har længe leget med tanken om et event der skal handle om bæredygtighed. Nu bor jeg i en by, hvor bæredygtighed er rigtigt vigtigt, da vi bor over 2.000.000 mennesker på meget, meget lidt plads. Sammenligner jeg med Jylland, så bor vi flere hundredetusinde flere på et område svarende til en mellemstor jysk kommune. Det betyder at miljøet er vigtigt og at man skal tage hånd om det.

At holde events er ikke noget jeg er videre god til, for jeg har ganske enkelt ikke selv stået for planlægningen selv tidligere, men der er en første gang for alt, også det med at holde events. Jeg tager gerne sådan en udfordring op for miljøets skyld.

Min plan er at eventet holdes i Fælledparken på Østerbro, hvor pladsen er god og hvor jeg håber der kan komme en rigtig god debat ud af det. Meningen er ikke at debatten skal holdes allerede nu her i vinter, det er ganske enkelt for koldt til at det giver mening. Min plan hedder juni, men jeg vil liste detaljer op i slutningen af indlægget her.

Til eventet vil jeg være fortaler og smide nogle bolde op, hvor dem der er mødt op så kan snakke om de forskellige ting, og der er nok at tage fat på. Et emne kunne være hvad vores nye miljøborgmester kan gøre for at skabe et grønnere København, er det færre biler der er løsningen eller bør man se på mængden af brændeovne og køer i området? Måske industrien burde skrue ned? Mulighederne er mange, og løsninger er ligeså mange.

Jeg har ikke noget konkret at melde ud nu her, så vil jeg vente lidt med, men her følger lidt detaljer om eventet:

Søndag d. 3. juni 2018
Fælledparken, Østerbro
Tilmeldning via kontaktformularen her på hjemmesiden.
Deltagelse er naturligvis gratis.

Jeg håber på at se så mange som muligt!